webdesign galleri
Jeg startede Trianglon i 2002 med henblik på både at designe og kode hjemmesider. Efter kort tid begyndte Webbureauet Innoviso at hyre mig til at levere designs til hjemmesider, hvor de selv stod for opbygning i DynamicWeb CMS. Eftersom jeg ikke er synderlig interesseret i salgsarbejdet, har jeg hilst dette samarbejde velkommen.

Før i tiden blev mange kunder efterladt med statiske hjemmesider, uden at de så meget som kunne ændre adressen. Håndkodning af hele løsninger kom derfor i unåde, og et stort flertal begyndte at kigge sig om efter et CMS system.

Jeg har stor erfaring med kodning af front-ends i XHTML og CSS, og er heller ikke helt ueffen med DynamicWeb CMS. De to ting til sammen gør, at jeg kan producere designs, som giver mening i forhold til mediet og brugsscenariet og som kan omkostningseffektivt gennemføres på kodeniveau.

En webdesigner er ikke det samme som en grafiker. Men ligesom en printdesigner skal kende til materialet og trykprocesser for at kunne levere et ordentligt stykke arbejde, skal en webdesigner være fortrolig med hjemmesidernes opbygning/kodning og have delvis kendskab til de mange teknologier, som indgår i moderne webløsninger. Denne kundskab indbefatter også informationsdesign, brugervenlighed og den visuelle kommunikation.
Jeg er en kompetent partner, du kan læne dig op ad, og som kan vejlede dig og sparre med dig i den grad, du selv ønsker. Jeg ved en masse om web, men du ved mest om dit foretagende og dine kunder - derfor har du det sidste ord.

Hvis du har en kombineret design- og kodningsopgave, skal du ikke holde dig tilbage. Jeg lever af cross-browser front-end kodning, så det er ikke noget problem. Hvis løsningen er langhåret med databaser og data-udtræk har jeg samarbejdspartnere med mange års erfaring i det.

Der er også ting, jeg ikke tilbyder, som for eksempel Flash baserede hjemmesider. Enkelte flashfilm og bannere kan jeg dog godt levere.

Jeg tilbyder heller ikke søgemaskineoptimering. Inden for dette område er der flere virkemidler – optimering af hjemmesiden, linkfarme, promovering via sociale netværk, tilmelding til de forskellige indekseringer, søgemaskine specifikke sitemaps, trafikanalyse og betalte placeringer. Jeg kan dog vejlede dig omkring hjemmesideoptimering, da dette er en integreret del af webdesignet. Andre metoder kan, med få undtagelser, være både kortsigtede og risikable løsninger.

Send mig en mail, så tager vi den derfra.
sporthorsens
billeskov
tropa
aida
Foreningen Muslingeerhverv
Polar Enghav
Entré Living A/S
Østjydsk Bank
Genesi
fotografen.dk
DANSONIC
Arkitektfirma Form Danmark ApS
FREDERIKSBJERG EJENDOMME
Behandlingscenter Tjele
Jorton
Advanced Offshore Solutions
Tænketanken infrastruktur og byudvikling Århus
Innovisio
Legeplaneten.dk
Vandetsvej.dk
MK Huse Aps
forside

TRIANGLON

Skt. Anna Gade 23 8000 Århus C

Bank: Middelfart Sparekasse

Konto: 1687 3231150217

CVR: 26 28 98 31

kontakt

Mit navn er Alex.

Jeg har designet siden 2000
og driver denne selvstændige
virksomhed i fritiden, da jeg også er
i fast ansættelse i øjeblikket.

For de organisationer, som kan leve
med mine skæve arbejdstider,
leverer jeg fuldt professionelle
løsninger af høj kvalitet,
til en overkommelig pris.