diverse
I tidens løb har jeg været med til at lancere en lang række af vidt forskellige produkter. Video-mail stande, kritisk patient overvågningssystem, bibliotekssystemer, grafik til produktionsmaskiner, arbejdssko, CD-ROM’er, CD-covers, video-portaler, online butikker, e-learnings forløb, online applikationer, desktop-applikationer, CMS-er, hjemmesider, touch screen anordninger, styringssystemer til kompressorer, plakater, iPaper designs og meget mere. Derfor skal du ikke holde dig tilbage, hvis du ikke lige kan placere dine behov inden for de ovennævnte kategorier.

Indimellem er der situationer, hvor du kun hat brug for en del af en løsning frem for en hel. Jeg producerer gerne delløsninger evt. i samarbejde med din eksisterende leverandør. Eksempelvis har du fundet et firma, som er god til Flash ActionScript, men måske mangler designfærdigheder til at udforme lige det, du har brug for. Jeg kan kobles på og levere grafikken til din flashpræsentation i den form, programmørerne har brug for.
Jeg kan også lave design og opsætning i DynamicWeb CMS. Der findes andre med større ekspertise på området, men hvis dit behov ikke er avanceret, er det ikke noget problem at levere både design og implementering.

Du kan ligeledes bruge mig til at levere design, som skal implementeres i DynamicWeb. Så forhører jeg mig typisk hos din leverandør om de specifikke detaljer og leverer design, som kan gennemføres uden uforudsigelige problemer og omkostninger.

Du kan ligeledes bruge mig til at levere design, som skal implementeres i DynamicWeb. Så forhører jeg mig typisk hos din leverandør om de specifikke detaljer og leverer design, som kan gennemføres uden uforudsigelige problemer og omkostninger.
ORTHORESEARCH-DB - projektværktøj til ortopædkirurgiskforskning
TOYOTA - iPaper design
VESTAS - flashpræsentation design
Johnson Controls - touch interface
Arkena - applikation grafisk brugerflade
727 Online - design af WebMate CMS
Pascucci Danmark - Hjemmesidedesign og implementering i DynamicWeb CMS
Start Computers - Kalender og magasin reklamer
forside

TRIANGLON

Skt. Anna Gade 23 8000 Århus C

Bank: Middelfart Sparekasse

Konto: 1687 3231150217

CVR: 26 28 98 31

kontakt

Mit navn er Alex.

Jeg har designet siden 2000
og driver denne selvstændige
virksomhed i fritiden, da jeg også er
i fast ansættelse i øjeblikket.

For de organisationer, som kan leve
med mine skæve arbejdstider,
leverer jeg fuldt professionelle
løsninger af høj kvalitet,
til en overkommelig pris.